Trailer για τον δίσκο-αφιέρωμα στον Johnny Cash

Written by on 9 Φεβρουαρίου 2018

Κυκλοφόρησε το trailer και το tracklist του καινούριου δίσκου για τον Johnny Cash, «Johnny Cash Forever Words: The Music». Στον δίσκο συμμετέχουν αρκετοί καλλιτέχνες, όπως ο αδικοχαμένος Chris Cornell, ο Elvis Costello, οι Kris Kristofferson & Willie Nelson, ο Brad Paisley, ο John Mellencamp και άλλοι. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου.

Μπορείτε να δείτε το trailer του δίσκου εδώ.

«Johnny Cash Forever Words: The Music» tracklist:

1) Forever/I Still Miss Someone – Kris Kristofferson and Willie Nelson
2) To June This Morning – Ruston Kelly and Kacey Musgraves
3) Gold All Over the Ground – Brad Paisley
4) You Never Knew My Mind – Chris Cornell
5) The Captain’s Daughter – Alison Krauss and Union Station

6) Jellico Coal Man – T. Bone Burnett
7) The Walking Wounded – Rosanne Cash
8) Them Double Blues – John Mellencamp
9) Body on Body – Jewel
10) I’ll Still Love You – Elvis Costello
11) June’s Sundown – Carlene Carter
12) He Bore It All – Daily and Vincent
13) Chinky Pin Hill – I’m With Her
14) Goin’, Goin’, Gone – Robert Glasper featuring Ro James, and Anu Sun
15) What Would I Dreamer Do? – The Jayhawks
16) Spirit Rider – Jamey Johnson

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

radio JUKEbox

Live from JUKEbox studio

Current track