Deluxe έκδοση του Hotel California τον Νοέμβριο

Written by on 12 Οκτωβρίου 2017

Θα περιλαμβάνει το αυθεντικό άλμπουμ και 1 cd με συναυλία που είχαν δώσει 2 μήνες πριν την κυκλοφορία του και στην οποία έπαιξαν μόνο 2 από τα τραγούδια του επερχόμενου άλμπουμ τους.

Θα κυκλοφορήσει 24 Νοεμβρίου.

Disc One: Original Album
1. «Hotel California»
2. «New Kid In Town»
3. «Life In The Fast Lane»
4. «Wasted Time»
5. «Wasted Time (Reprise)»
6. «Victim Of Love»
7. «Pretty Maids All In A Row»
8. «Try And Love Again»
9. «The Last Resort»

Disc Two: Live at The Los Angeles Forum (October 1976)
1. «Take It Easy»
2. «Take It To The Limit»
3. «New Kid In Town»
4. «James Dean»
5. «Good Day In Hell»
6. «Witchy Woman»
7. «Funk #49»
8. «One Of These Nights»
9. «Hotel California»
10. «Already Gone»

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

radio JUKEbox

Live from JUKEbox studio

Current track