Λαμία: Τι παίζει στον κινηματογράφο αυτή την εβδομάδα

Written by on 17 Μαρτίου 2018

Και φέτος ο κινηματογράφος ΓΑΛΑΞΙΑΣ σας προσκαλεί να απολαύσετε μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες. H είσοδος για όλες τις ταινίες κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη,  μόνο 6€.

Ας δούμε ποιες ταινίες παίζουν αυτή την εβδομάδα

Αίθουσα 1

TOMB RAIDER

Εφόσον το 2013 έγινε reboot του video-game του «Tomb Raider», γιατί να μη γίνει, en passant, το αντίστοιχο και στην κινηματογραφική εκδοχή του, μάλιστα με τον Νορβηγό σκηνοθέτη της ταινίας καταστροφής «Το Κύμα» στο τιμόνι και την, παράλληλα, οσκαρική Αλίσια Βικάντερ στο ρόλο της ακτινοβόλου ερασιτέχνη αρχαιολόγου.

Ωρες ‘Εναρξης: 19:00 & 22:00

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΜΟΥΣΑ

Ενας από τους πρωτεργάτες και πιο πιστούς υπηρέτες του σύγχρονου ισπανικού τρόμου, ο Ζάουμε Μπαλαγκερό υπήρξε ο (συν)δημιουργός του εξαιρετικά δημοφιλούς «[Rec]», το οποίο αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες found footage ταινίες του είδους, αξιοποιώντας άκρως λειτουργικά ένα εύρημα που κουράστηκε πολύ γρήγορα. Κι αν οι προσπάθειές του δεν ήταν από τότε πάντοτε εξίσου αποτελεσματικές, οφείλει να του αναγνωρίσει κανείς ότι δεν αρκέστηκε στις δάφνες του συγκεκριμένου, προσοδοφόρου franchise αλλά προσπάθησε τουλάχιστον να δοκιμάσει διαφορετικούς τρόπους για να προκαλέσει στο κοινό τις πολυπόθητες ανατριχίλες.

Ωρες ‘Εναρξης: 19:15 και 22:00


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


radio JUKEbox

Live from JUKEbox studio

Current track
TITLE
ARTIST

Background