Το ΤΕΙ Στερεάς καλοσώρισε τους πρωτοετείς φοιτητές του

Written by on 12 Οκτωβρίου 2017

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 οι πρωτοετείς φοιτητές του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας που εγγραφήκαν στα Τμήματα Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Μηχανικών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση υποδοχής που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Κτιρίου της Βιβλιοθήκης. Το καλωσόρισμα των πρωτοετών εκ μέρους της Διοίκησης του ΤΕΙ Στερεάς έγινε από τον Αναπληρωτή Πρύτανη κ. Στριμπάκο Νικόλαο παρουσία του Αναπληρωτή Πρύτανη κ Μερτζάνη Αριστείδη. Από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας καλωσόρισε και ενημέρωσε τους νέους φοιτητές ο Κοσμήτορας της Σχολής κ. Γιόφτσος Γεώργιος.

Η ανταπόκριση των πρωτοετών ήταν μεγάλη και η ενημέρωση που έγινε για τις σπουδές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρονται στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας από τους αρμόδιους των Τμημάτων Συντονισμού Σπουδών, Σπουδαστικής Μέριμνας, Βιβλιοθήκης και Δικτύου και Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών ήταν χρήσιμη για τα πρώτα βήματα των νεοεισερχομένων φοιτητών.

Στην τελετή υποδοχής παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι και Καθηγητές των Τμημάτων που εδρεύουν στη Λαμία ενώ η εκδήλωση έκλεισε με video παρουσίαση γνωριμίας με την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Ευχόμαστε σε όλους τους πρωτοετείς καλή αρχή και καλό ξεκίνημα στις σπουδές τους.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


radio JUKEbox

Live from JUKEbox studio

Current track
TITLE
ARTIST

Background