Η Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής ξεκίνησε από το Παρίσι του 1982. Η Αθήνα το 1985 ήταν η πρώτη πόλη εκτός Γαλλίας που γιόρτασε την ημέρα αυτή. Έκτοτε καθιερώθηκε ως θεσμός σε πολλές χώρες και κάθε χρόνο με αφορμή το θερινό ηλιοστάσιο οι μουσικοί γιορτάζουν.

Έτσι λοιπόν, στις 21 Ιούνη 2017 στις 9:00μμ, το Τμήμα Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας και το φωνητικό σύνολο Homo Vocalis σας προσκαλούν στο Αμφιθέατρο του ΔΩΛ (Αχιλλλέως & Δυοβουνιώτη), για να απολαύσετε ένα αξέχαστο καλοκαιρινό βράδυ παρέα με παλιές και σύγχρονες επιτυχίες. Σπουδαστές και καθηγητές, ενωμένοι, αποτίουν το δικό τους φόρο τιμής στην παγκόσμια γλώσσα της μουσικής.

Συμμετέχουν οι σπουδαστές: Δεσποινα Αγγελουση, Μαλβινα- Φιλαρετη Βεργιογλου, Παρινα Γερανιου, Μαρια Γιουσεφ, Χριστινα Δημητρακη, Θεοδωρογιαννης Δημητρης, Αφροδιτη Καραϊσκου, Κωνσταντινος Κουλος, Πιπινα Μαργαρη, Γιαννης Παπαϊωαννου, Μαρια Πασχαλιδου, Λάμπρος Υφαντής και Νίκος Ζαχαρόπουλος.

Οι καθηγητές: Ιωάννης Συγγούνης, Θοδωρής Παπαδογιάννης και Λίλη Βαρακλιώτη.
Και το φωνητικό σύνολο Homo Vocalis που απαρτίζεται από τους: Μαριαννα Ροντογιαννη, Αφροδιτη Καραϊσκου, Παρινα Γερανιου, Δεσποινα Αγγελουση, Κωνσταντινος Κουλος, Αθανασιος Γκεμπεσακας, Γεωργιος Σταυροπουλος, Λιλη Βαρακλιωτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here