Αυτό είναι το extreme sport που λίγοι θα τολμήσουν

Written by on 12 Οκτωβρίου 2017

Αυτές οι φωτογραφίες θα κάνουν σίγουρα τον σφυγμό σας να χτυπάει πολύ δυνατά!

Γράφει η Νικολέτα Μακρή (klik.gr)

Με την αδρεναλίνη στα ύψη ο Ryan Robinson και οι φωτογραφίες του μας επιτρέπουν να ρίξουμε ματιά στον κόσμο του highlining.

Τώρα για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο, το highlining είναι ένα άθλημα που μοιάζει πολύ με το περπάτημα πάνω σε τεντωμένο σκοινί. Μάλιστα οι περισσότεροι άνθρωποι που εξασκούν το συγκεκριμένο άθλημα το κάνουν στην ύπαιθρο, συχνά ανάμεσα σε επικίνδυνες κορυφές.

Και είναι πολύ τρομακτικό, έτσι;

Αλλά για τους ανθρώπους όπως ο Robinson, ο κίνδυνος αποτελεί μέρος της εμπειρίας. Και αυτή είναι μόνο η σημερινή εξέλιξη των extreme αθλητικών ενδιαφέροντών του.

Προηγουμένως, ο Ρόμπινσον έφτανε το σώμα του στα όρια του μέσα από το τρίαθλο και δοκιμασίες με ποδήλατα. Αλλά μετά την ανακάλυψη του highlining ξετρελάθηκε.

Από τότε έχουν περάσει πέντε χρόνια που ασχολήθηκε με το εν λόγω άθλημα και που τον οδήγησε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να περπατήσει σε επικίνδυνες περιοχές.

Τα κατορθώματα του Robinson έχουν όλο αυτό το διάστημα καταγραφεί από το National Geographic, το GoPro, το Red Bull και το Outside Magazine.

Ακολουθείστε τον λογαριασμό του στο Instagram για πιο συγκλονιστικές περιπέτειες.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


radio JUKEbox

Live from JUKEbox studio

Current track
TITLE
ARTIST

Background